За 72 часа е задържан мъж присвоил лаптопа на свой познат

В петъчния ден във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от 28-годишен старозагорец, който заявил, че за времето от септември 2012 година до началото на 2013 година познато за него лице е поискало да му купи лаптоп на изплащане като го въвежда в заблуждение, че ще си плаща месечните вноски. От проведените бързи оперативни мероприятия извършителят е установен. Това е мъж на 32 години от Стара Загора.  Същият е бил задържан за още две деяния.

След получен сигнал от 26-годишен старозагорец, който заявил, че за времето от 16 януари до 14 март познато за него лице противозаконно е присвоило лаптопа му „Aser” и противозаконно го владее.

В последния работен ден на миналата седмица във Второ РУП – Стара Загора е получени сигнал от 37-годишен старозагорец, който заявил, че на 10 март в автокомплекс в Стара Загора където работи неизвестно лице е нанесло побой на негов познат, след което непознатият го е подбудил да лъжесвидетелства. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия извършителят е установен.

Извършителят е задържан за 72 часа с прокурорско постановление.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top