Рано тази сутрин горяха 3 автомобила

Рано тази сутрин във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал за горящ автомобил в кв. „Казански”. На място е изпратен екип, който установява, че неизвестно лице е запалило лек автомобил „Ауди 80”, собственост на 43-годишен старозагорец. В резултат на пожара целият автомобил е изгорял.

В близост до „Ауди-то” са били паркирани още два автомобил, по които също има поражения. лек автомобил. „Тойота Корола”, управляван от 20-годишна старозагорка е с изгорял двигател, купе и двете леви гуми. Другото возило е „Мазда 3”, управляван от 49-годишен старозагорец е с изгорели предна и задна десни врати, преден и заден десни калници, десен фар и десен стоп.

Вчера в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал за обгорена входна врата на апартамент в Стара Загора. На мястото е изпратен екип, който установява, че за времето от 14 до 16 април неизвестно лице е запалило входната врата на жилището на 63-годишния потърпевш и в резултат на това входната врата е частични обгорена, изгорели са домашни чехи и част от мокет в коридора. Образувано е досъдебно производство.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top