Представят Националният офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ

Търговско-промишлена палата - Стара Загора организира представяне на Националния офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ (информационни и комуникационни технологии) към БАИТ, с приложение в широк кръг индустриални сектори.

Презентацията ще се проведе на 20 март 2014 г. (четвъртък), от 13.00 до 17.00 часа в семинарната зала на Палатата (ул. Георги С. Раковски 66). Участниците ще се запознаят с възможностите и услугите, които Офисът за технологичен трансфер предоставя за всички иноватори, доставчици на знания, академични и научни организации, бизнес организации и сдружения в сферата на ИКТ.

Участниците ще се запознаят с възможностите и услугите, които офисът за технологичен трансфер предоставя за всички иноватори, доставчици на знания, академични и научни организации, бизнес организации и сдружения в сферата на ИКТ. По време на събитието ще   бъдат представени ключови ИКТ приоритети в Horizon 2020. Ще бъдат  засегнати   основните   аспекти   на   понятието  иновация  и  начините  за  защита  на интелектуалната собственост.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top