Мъж загина след взрив в завод 4 на “Арсенал“

Днес в Спешен център Стара Загора е пристигнал мъж в изключително тежко състояние в следствие на политравма. Пострадалият е работил в130 цех на Завод 4 в Мъглиж , където днес е станал взрив, потвърдиха за starozagorci.com от ръководството на Арсенал.

Веднага след постъпването му в лечебното заведение е бил настанен в интензивното отделение ОАИЛ, но в 13:40 е починал с около 98% изгаряния, потвърдиха на starozagorci.com от Окръжната болница.

Името на мъжа е Георги Костадинов., роден 1951 година, от Шаново. Това е съобщил кметът на Мъглиж Господин Господинов след разговор с директора на Завод 4, а също и че най-вероятно става дума за грешка по невнимание.

Въпреки сигналите, подадени по-рано от очевидци и за други ранени, кметът на Мъглиж съобщи, че други пострадали няма.

Георги Костадинов е бил пенсионер от първа категория, който е продължил да работи в същия завод. Съпругата и дъщерята на загиналия също работят там, допълни за starozagorci.com племенницата на починалия.
Взривът е станал около 13:00 - 13:30 днес.

Разположените в Мъглиж цехове на казанлъшкия военен завод Арсенал произвеждат взривоопасни боеприпаси.
starozagorci.com

Коментирай!

#1
ДИДИ - 2014-03-01 09:10:06

Г-ДА ЖУРНАЛИСТИ, НЕ ПРОИЗВЕЖДАЙТЕ САМО НОВИНА, ЗА ДА СТЕ ПЪРВИ! ПРЕДИ ДА ПУБЛИКУВАТЕ КАКВОТО И ДА БИЛО, ПРОСТО ГО ПРОЧЕТЕ И ВИЖТЕ КОЛКО НЕАДЕКВАТНИ НЕЩА ПИШИТЕ! ВЗРИВЪТ Е СТАНАЛ ОКОЛО 13:00 -13:30, ПОЧИНАЛ В 13:40 . ТРАНСПОРТИРАН Е ОТ МЪГЛИЖ - НЕОБХОДИМО Е ВРЕМЕ, НАЛИ? И ДРУГО ВАЖНО НЕЩО, КОЕТО НИКОГА НЕ ЗАПОМНЯТЕ - ПАЦИЕНТИТЕ СЕ ТРАНСПОРТИРАТ ОТ СПЕШЕН ЦЕНТЪР, А ПОСТЪПВАТ В СПЕШНО ПРИЕМНО ОТДЕЛЕНИЕ НА БОЛНИЦАТА !!! ЦСМП И СПО СА РАЗЛИЧНИ СТРУКТУРИ!!!!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО, ПО-СКОРО РАЗБЕРЕТЕ СТРУКТУРИТЕ И НЕ ВЪВЕЖДАЙТЕ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ ЧИТАТЕЛИТЕ СИ!

Още новини

Scroll To Top