“Здравей, обичам те“ - куклен театър и за възрастни

“Здравей, обичам те“ - куклен театър и за възрастни
Още по темата...

Идния четвъртък, 6 февруари от 19.00 часа на сцената на Държавен куклен театър Стара Загора "Здравей, обичам те" ще си кажат актрисата от Народния театър - Бойка Велкова и Стефан Спасов в ролите на Джени и Джордж.

Историята на двойката от театралната сцена вече е обиколила много български градове, но съвсем не се е изморила да разказва за любовта, в което ще се убедите сами, ако посетите спектакъла „Здравей, обичам те”.

Клишетата в случая не са нужни – всяка история за любов твърди, че е единствена, неповторима и невъзможна за подражание.
„Здравей, обичам те” е по текстове от съвременна американска драматургия - Уди Алън, Дейвид Мамет и Нийл Саймън, което е достатъчно, за да сте сигурни, че за вашето добро настроение се грижат истински професионалисти.

В романтичната история на Джени Малоун и Джордж Шнайдер няма спирачка за страстта. По-смисленото е, че пред истинските чувства се предават всички болежки, с които ежедневието задушава хората, всички недоизлекувани рани и външни дразнители.Нищо не може да възпре страстта, пламнала между двама души, които се обичат. Тогава ежедневните болежки, незарасналите рани, стихията на годините, физическата неумелост или несгодният момент губят своето значение: мъжът и жената намират начин да се любят, защото такава е съдбата им. Но любовта, подобно на късмета, идва неканена, предизвиква объркване, а при опит да бъде задържана се разсейва като мъгла. Следователно, тя е привилегия на малцина избраници и е недостижима за онези, които не са ставали жертва на стрелата й."

Спектакълът е романтична комедия, подходяща за зрители от всички възрасти.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top