Бум на кражбите от апартаменти и автомобили

През вчерашния ден във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от 51-годишна старозагорка, която заявила, че от апартамента й в кв. „Три Чучура” в Стара Загора е извършена кражба. На място е установено, че неизвестно лице е проникнало в жилището на жената и е отнело от там 70 лв. и около 30 г златни накити. По случая е образувано досъдебно производство.

В първо РУП – Стара Загора на 13 януари е получен сигнал за кражба от автомобил. 25-годишната потърпевша заявила, че от паркирания пред дома й на ул. „Иван Вазов” лек автомобил „Фолксваген Голф” неизвестно лице е отнело акумулатор.

На 13 януари във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба от автомобил, паркиран пред блок в кв. „Три Чучура” в Стара Загора. Неизвестно лице отнело от „Фиат Брава”, собственост на 46-годишен старозагорец гума с джанта, автомобилен крик със стойка за крик и теглич.

Сигнал за кражба от автомобил е получен във Второ РУП-Стара Загора. При огледа е установено, че от паркирания на ул. „Х.Д. Асенов” в Стара Загора л.а. „Фиат Пунто” , собственост на 56-годишен старозагорец неизвестно лице отнело авто телевизор, винтиверт, връзка със секретни ключове и около 473 лв.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top