Стара Загора: Наградиха най-добрите бойци на Стара Загора

Наградиха най-добрите бойци на Стара Загора

За четвърта поредна година Асоциацията на бойните спортове награди най-добрите бойци на Стара Загора. Церемонията по награждаването на „Боец на годината”се проведе на Античната улица в Регионалния исторически музей.

Всичките единадесет клуба, членуващи в Асоциацията избраха по един от своите най-добрите състезатели. Така единайсетте отличени бойци на 2013 година станаха Снежана Василева, Магдалена Манева, Иван Колев, Георги Валентинов, Иво Димитров, Снежана Георгиева, Костадин Костов, Доника Желязкова, Станимир Петров и Стилиян Петров. Те получиха специални медали с ликове на тракийски и римски владетели, лично от зам.-кмета на Стара Загора Иванка Сотирова, която бе специален гост на събитието. Сотирова също бе наградена с благодарствен плакет за подкрепата, която Община Стара Загора оказва за развитието и дейността на Асоциацията на бойните спортове.

На церемонията досегашният председател и координатор на Асоциацията - Асен Асенов обяви, че от догодина няма да заема вече тази позиция, като негов заместник ще бъде треньорът на ММА боеца Георги Валентинов – Красимир Джамбазов

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top