Подари различна, дива и перната Коледа 2013

Tазгодишната коледна кампания на Спасителния център за диви животни на Зелени Балкани "Подари една различна, дива и перната Коледа"e една различна инициативи. Главно действащо "лице" в нея е осиновителната кампания, с чисто новата си визия.

В оставащите дни до празника, ако все още не сте избрали нещо за близките си, от Зелени Балкани ви провокират да разчупите рамките на традиционните подаръци.Те  предлагат вместо обичайните, често ненужни и безполезни вещи и предмети, да осиновите пострадало диво животно.

Различната, нова визия на осиновителната програма на Спасителния център, с естествени, ръчно изработени елементи, е не само подарък. В нея оживяват историите на различни диви животни, придавайки дух и смисъл на жеста който правим към близките си.

Така по нетрадиционен начин вие ще проявите благородство, като помогнете на животните в беда, ще зарадвате и изненадате някого истински, и ще направите добро. Добро, което ние вярваме, по Коледа не остава незабелязано, а заради светлината на празника силата му е многократна.

В отговор на осиновяването на животинче за всеки 40 дарени лева Зелени Балкани ще подаряват коледна картична по избор, изработена от ръцете на младите природозащитници от СОУ „П.Р. Славейков“ Стара Загора.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top