2 нови общини в РАО “Тракия“

Днес Областният управител Живка Аладжова бе символичен домакин на Разширеното заседание на Управителния съвет и работна среща на кметовете, членуващи в Регионална асоциация на общините “Тракия”.

За мен е чест да присъствам на Разширеното заседание на Управителния съвет и на работната среща на кметовете от Регионалната асоциация на общините „Тракия”, приветства форума Областният управител. С моето символично домакинство, като Областен управител на област Стара Загора давам ясен знак за важността от диалога между местна и централна власт, продължи тя. Вярвам, че днешната дискусия по актуалните проблеми на местните власти може да бъде емблема на активен диалог и добро сътрудничество, допълни Областният управител.

На заседанието бяха приети 2 нови общини, подали документи за членство (Асеновград и Поморие), проведе се дискусия по актуални проблеми на местните власти, както и се представиха резултатите от посещението на делегация в Йордания.

Сред присъстващите бяха заместник областни управители от Югоизточен планов регион, ръководството на партньорската Асоциация на общини от Източна и Западна Тракия “ТРАКИЯКЕНТ”, Турция и почетния консул на Кралство Йордания в България д-р Хасан Бармауи.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top