Протест за оставката на Иванка Сотирова

Днес малко след обяд пред сградата на Общинска администрация се събраха на протест 8 души. В ръцете си те държаха плакати с призиви „Оставка веднага” и „ДС вън от местната власт”, „Г-жа Сотирова-оставка”.

С тези думи организаторите обобщиха, че искат незабавната оставка на зам.кмета Иванка Сотирова. „Не желаем да сме управлявани от агенти на Държавна сигурност. Ще искаме оставката и на други хора ако тяхното минало излезе на бял свят. Подкрепя ме и Георги Ранов( общински съветник от СДС), Димитър Митев(зам.председател на СНЦ „Съюз на репресираните от комунистическия терор ”, каза  Венелин Кръстев.

Протестиращите се обединиха под думите „Живко Тодоров- да, но не и екипа му”.

Потърсена от екипа на StaroZagorci.Com зам.кмета Сотирова каза, че знае за протеста срещу себе си. „Нямам от какво да се срамувам. На никого нищо лошо не съм направила. Не са те хората, които са ме назначили, че да ми искат оставката. Протестиращите го правят личностно и имат друга болка. Преди няколко часа последно разговарях с кмета Живко Тодоров и към момента няма да подавам оставка”, допълни Иванка Сотирова.

Коментирай!

#1
Аз - 2013-12-02 15:56:21

Свършиха парите за повече..

Още новини

Scroll To Top