Подобрява се финансовото положение на Болницата

Увеличава се месечната заработка на МБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" АД  -( Университетска). Благодарение на усилията на новото ръководство на  лечебното заведение и независимо от тежкото финансово състояние на  болницата през месец септември са заработени 1 938 293 лв. За сравнение за същия месец през 2012 г. сумата е била 1 551 142 лв. През  октомври заработката се е увеличила до 2 339 082 лв., при 2 079 011  лв. заработени през октомври 2012 г.

"Подобренията в резултатите са постигнати благодарение на рестрикциите  наложени по отношение на клиничните изследвания, прецизност на назначанаваните медикаменти  и перманентния контрол на ежедневната лечебно-диагностична  дейност във всички структури на болничното заведение“ коментира изпълнителният директор на болницата
проф. д-р Петрана  Чакърова.

Увеличаването на заработката се дължи на доброто менажиране от ръководния екип. В най-кратки срокове предстои да се реализира и структурната реформа в болницата, което ще позволи разходите допълнително да бъдат  намалени.

Коментирай!

#1
Работещ човек - 2013-11-26 23:09:33

Защо лъжете така нагло хората ?????? Кое се е увеличило ???? За сметка на ЛИПСВАЩИ МЕДИКАМЕНТИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ, И ОТ ЛИПСА НА КОНСУМАТИВИ !!!!!! Така ли се трупат дивиденти !!!!!

Още новини

Scroll To Top