15 септември 2019

В неделя стартира ендуро състезанието “Six Days Crazy Job 2013“

В неделя стартира ендуро състезанието “Six Days Crazy Job 2013“

За пореден път региона ни ще стане арена на Международното ендуро състезание "Six Days Crazy Job 2013" /в превод: Шест дни луда работа/. Надпреварата ще стартира в Стара Загора. Първата поява на ендуро състезателите ще бъде в  атрактивен пролог, който ще се състои в центъра на града на липите, тази неделя от 15 часа.

И тази година участниците от чужбина ще бъдат повече от местните ендуро състезатели. Очаква се в състезанието организирано от клуб "Луда работа" да участват представители от: Австрия, Германия, Англия, Ирландия, Румъния, Турция, Чехия, Словения, Гърция и България.

С каране в затворен маршрут и много препятствия в неделя състезателите ще дадат само старт на турнира, който ще се проведе в общо 6 дни.

Класирането от първите два дни на шестдневката ще е и класиране за българският екстремен ендурошампионат  - BgXenduro championship.

Таксата за участие за българските състезатели отново е символична, като целта е да се привлекат повече родни ендуристи.

Трасетата са в Стара Планина и са дълги между 100 и 120 километра за класовете "хоби" и "експерт".


Starozagorci.Com е медиен партньор на състезанието и ще Ви направим съпричастни с изключително атрактивния пролог от центъра на Стара Загора, като го излъчим на живо, както и ще ви предоставяме снимки и видео от различните етапи на надпреварата

 

Коментирай!

Още новини от Six Days Crazy Job

Scroll To Top